ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ (ΣΤ’ ΦΑΣΗ)

Αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για την ΣΤ΄ φάση υλοποίησης της τάξης μαθητείας για τις ειδικότητες “ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ” και “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ”. Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεων στο εκάστοτε ΕΠΑ.Λ. υποβολής της αίτησης μέσω του ΠΣ Διαχείρισης Μαθητείας (γίνονται δεκτές μόνο πλήρως αιτιολογημένες ενστάσεις) από την Παρασκευή 5/11/2021 έως και την Δευτέρα 8/11/2021 και ώρα 14:00. Δείτε εδώ τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ – ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022 (ΣΤ’ ΦΑΣΗ)

Προθεσμία Υποβολής αιτήσεωνΟι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής στο «Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας» από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, ώρα 11.00π.μ. έως και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00μ.μ.. Διαδικασία Υποβολής αιτήσεωνΗ αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση e-mathiteia.minedu.gov.gr σύμφωνα με τις οδηγίες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος διαχείρισης Μαθητείας.Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και για τους υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις υποβολής αίτησης και έχουν αναζητήσει και λάβει βεβαίωση δέσμευσης εργοδότη. Τονίζεται ότι ο εργοδότης δεν δύναται να έχει α’ βαθμού συγγένεια με τον υποψήφιο.Επισημαίνεται ότι η όποια επικοινωνία αποφοίτων με ΕΠΑ.Λ. καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» δεν […]

Διαβάστε περισσότερα

Αγιασμός για το σχολικό έτος 2021-22

Η τελετή αγιασμού του 1ου ΕΠΑ.Λ Μουζακίου θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 09.15 π.μ. Παρακαλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες να προσέλθουν στο σχολείο με μάσκα, προσκομίζοντας εκτυπωμένη βεβαίωση αρνητικού αυτο-διαγνωστικού ελέγχου (self-test) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφών – ανανεώσεων εγγραφών – μετεγγραφών περιόδου Σεπτεμβρίου 2021

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12.00 έως τις 06 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, σε λειτουργούντα τμήματα.   Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής – ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον/τη Διευθυντή/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν την Ηλεκτρονική Αίτηση και την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον/στη […]

Διαβάστε περισσότερα

Ευχές

ΕΠΑ.Λ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Ο Διευθυντής  και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ συγχαίρει θερμά τους μαθητές του σχολείου μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και καλή ακαδημαϊκή πορεία. Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας πολυετούς και επίπονης προσπάθειας και σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας. Καλή πρόοδο σε όλους!

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη για υποβολή Μ.Δ. (Μηχανογραφικού Δελτίου) και Π.Μ.Δ. (Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου)

Οι ενδιαφερόμενοι για υποστήριξη της υποβολής Μ.Δ. (Μηχανογραφικού Δελτίου) και Π.Μ.Δ. (Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου) παρακαλούνται όπως προσέλθουν εντός των γραφείων του ΕΠΑ.Λ Μουζακίου αύριο 21/07/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 π.μ. και στις 28/07/2021, ημέρα Τετάρτη την ίδια ώρα.Για αναλυτικές πληροφορίες για την προθεσμία και τη διαδικασία υποβολής δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Εξετάσεις Πιστοποίησης Μαθητείας 2021

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα διεξαχθούν, πανελλαδικά, στις 17 και 18 Ιουλίου 2021, οι Εξετάσεις Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.). Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2021

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος των καθηγητών του ΕΠΑ.Λ Μουζακίου, συγχαίρουν τους μαθητές που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με επιτυχίες και αναγνώριση! Ο Δ/ντης Βασίλειος Αργύρης

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 11